Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NAGYON NEM FEHÉR MENYASSZONYI RUHA

Mutattunk már majdnem fekete menyasszonyi ruhát is, de most a a fehér és a fekete között mutatunk igen bátor és lendületes megoldásokat. Azaz ne várjon itt senki csontszín, krém vagy ekrü színben pompázó álbátor menyasszonyokat, vagy élénk színes öveket, cipőket a fehér ruhához. Itt és most - az európai és angolszász esküvői világ szempontjából mindenképpen - igazi vibráló színeket választó menyasszonyok jönnek. A türkiz lánctól pedig eláll a szavunk. Mernéd-e? 

kép forrása: 100 layer cake - www.benchristensenphoto.com

 

 

kép forrása: 100 layer cake - www.brionhopkins.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo 

 kép forrása: Rock N' Roll Bride

2 Tovább

ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐK MAGYAR TERVEZŐTŐL VOL. 1.

Itt az ideje, hogy valami sorozatot is indítsunk az inspirációk mellett, és előre szólunk, nem leszünk kevésbé szubjektívek, mint eddig. Mivel számtalan dolgot mutattunk már pl. az etsy-ről is, nem lenne igazságos, ha úgy tennénk, kis hazánkban nincs is semmi igazán bemutatásra érdemes. Csakhogy ez nem igaz. Az apróságokkal kezdünk, aztán meglátjuk, hogy hova jutunk. 

Hajgató Sára, alias Mimóza azért került a látóterünkbe, mert belefutottunk nála egy lilaakác színű cipődíszbe, amit egy manyasszonynak készített. Nekünk, akik a színes esküvői cipők nagy hívei (ez pl. ugye egy szuperkedvencünk, amit már mutattunk, mert még diy is a díszítés), igazi boldogság volt egy ilyet látni.   

kép forrása: Mimóza 

 

Ugye hogy gyönyörű? És ami tuti, hogy Sára a szivárvány összes színében, meg kicsit azon is túl otthon van. Aki a visszafogottabb rózsaszín világ kedvelője, az például választhat cipődíszt efféle színben:

kép forrása: Mimóza 

 

Téli esküvőre pedig a krémszín és bordó finom kettőse, hm?

kép forrása: Mimóza 

 

És a valami kék jegyében egy hófehér vagy ezüst színű cipőre is biztos talál nála az ember egy szívének közeli kék árnyalatot, mutatunk abból rögtön négyet: 

kép forrása: Mimóza 

 

Szóval, aki színes esküvői cipőben gondolkodik, az nézzen körbe nála, mert kevés egyszerűbb és mégis tökéletes megoldás van, hogy egy egyszerű, de kényelmes szabású bőrcipőre egy csillogós virágdísz a cipővel egyező vagy azt kiegészítő színvilágban - és gondoljátok tovább úgy, hogy ugyanez a virág megjelenik a koszorúslányok övén vagy hajpántján díszként...

(Sára készít persze a klasszikusabb vonal kedvelőinek is esküvői kiegészítőket, aki azokra vágyik, az itt nézelődjön, mi abból nem szemezgetünk, simán maradunk a fenti lilaakác cipő örök hívei:)

0 Tovább

ESKÜVŐ MÁSÁLLAPOTBAN

Azt ugye mondhatjuk, hogy elmúltak azok az idők, amikor a terhesen férjhez menni kínos ügy. Kérdés azonban, hogy menő vagy nem menő a terhes menyasszony. Legyünk azonban őszinték, ez nem csak menőség kérdése, mert ugye előfordul, hogy a tervezési szakaszban az ember még nem terhes, aztán mire esküvő van, ottan van a formás, de annál méretesebb has. Láttunk már ilyet.

Ha dönteni lehet, akkor szerintünk az esküvő élvezeti értékét javítja, ha az ember nem terhes - vegyük például a pezsgők, habzóborok és hajnalig tartó tánc témakörét. Azaz ha valaki a másállapot okán dönt az esküvő mellett, akkor már inkább várja ki az érintettek az esküvővel annak elmúltát. Emellett a fentiekben említettek mellett a leendő házaspárhoz tartozó kiskorú koszorúslány és koszorúsfiú egységek végtelen cukiságával is érvelnénk.

Aki meg beleszaladt akár véletlenül, akár szándékosan abba, hogy terhesesküvő alanya lett, az meg élvezze ki, hogy mennyire hihetetlenül menőn tud kinézni az, ha az ember lányának nem kell azzal cseleznie, hogy elég karcsúnak tűnik-e a kiválasztott ruhában a dereka. A fekete-fehér verziót ebből a válogatásból nem terhesek is elirigyelhetik (nekünk erős kedvencünk), a masnis bejegyzésünk menyasszonyának is itt a helye, és a hát ezek bizony hivatalos terhes esküvői ruhák itt egytől-egyig. Az IME bonetti sorozata pedig simán elbizonytalanít bennünket abban, hogy nem kellene mégis amellett kampányolnunk, hogy mindenki másállapotban kössön házasságot.

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: www.bagodwa.com

 

képek forrása: www.ime-mode.de - bonetti

 

képek forrása: www.9lover.com

 

képek forrása: www.mia-nana.de

3 Tovább

LEGO AZ ESKÜVŐN

Legóimádóknak vagy csak ha nincs semmi előzetes elképzelés arról, hogy mi legyen az esküvő tematikája (tényleg, erről még írunk valamikor, hogy az esküvőnek legyen tematikája!). Szóval "ültetőkártyáktól" a játékos kedvű vőlegény mandzsettagombján és tortadíszen egészen a vendégajándékig. Mi imádjuk mindet. Ti találkoztatok már ilyennel esküvőn?

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

kép forrása: Intimate Weddings - Alice Hardman

 

 

képek forrása: zakkalife.blogspot.com

 

 

képek forrása: Intimate Weddings - Caroline Tran

 

kép forrása: lapetitecoquin.blogspot.com

0 Tovább

MASNI TIME

Mutattunk nemrég fekete masnikat, és említettük, hogy a masni és az esküvő az egyik kedvenc párosításunk, legyen szó virágcsokorról, asztaldíszítésről vagy a menyasszony ruhájáról ugyebár. Kivéve a székszoknyamasnik, mi azt nem erőltetnénk, ha nem muszáj.

 

 képek forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: jakab krisztina photo 

 

képek forrása: Tobi Hannah Modern Movement - Spring Summer 2011 Collection

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek