Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A LÁTVÁNYOS LAMPION

L, mint lufi. Színes, vidám, légies, de kifejezetten kellemetlen, mikor rossz pillanatban pukkad ki. L, mint lampion. Színes, vidám, légies, és még világítós verziók is vannak belőle. Szóval mi most a lampionokra szavazunk, a következő képek magukért beszélnek. Szinte bármilyen környezetben megállják a helyüket a hiperelegáns helyszínen éppúgy, mint a természet lágy ölén. Szóval lehet bátran lampionban gondolkodni, az esküvőre választott színeket remekül idézhetik meg a szertartás és a vacsora terepein.

képek forrása: www.bridesmagazine.co.uk

képek forrása: Project Wedding


kép forrása: Martha Stewart Weddings

Meg mutatunk három lampionos megoldást a virágom*virágom blog szerzője által stylingolt esküvőkről - csak hogy ne gondolhassa senki azt, hogy persze, de külföldi fotókon látható dolgok itthon nem megvalósíthatóak. Dehogynem, szóval előre a lampionokért!

képek forrása: virágom*virágom
(az utolsó képen látható esküvőről még több lampionos kép - éjszakai fényekkel is - itt)

0 Tovább

VÁZA HELYETT LEHET MÉG...

Jöttünk már ezzel, hogy bármi lehet váza, és tényleg, itt van pár további inspiráció a remek formájú gyümölcsleves palacktól a felmasnizott sörösüvegen át a szalagdíszes befőttesüvegig... (A költségoptimalizálásról nem is szólva, csak időben neki kell állni gyűjtögetni.)

kép forrása: Rock N' Roll Bride - Melinda Tualima Flowers

kép forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: oncewed - Tami

0 Tovább

BÁRMI LEHET VÁZA

Indul az év, és indulnak az esküvőszervezések lendülettel, mi is jövünk a lépésről-lépésre tanácsokkal, de addig is inspirációnak, hogy az esküvői uzsonna- vagy vacsoraasztal szinte elmaradhatatlan virágdíszeit nem csak drága egyenvázákba lehet belepakolni, hanem szinte bármilyen üvegbe, legyen az befőttes, fűszeres, cocacolás, a fém teásdobozokról nem is szólva... (Ez utóbbiaknál jótanácsunk, hogy előbb befőttesüveg, és az menjen a teásdobozba, mert a teásdobozok sajnos eresztenek.)

képek forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: jakab krisztina photo

kép forrása: Martha Stewart Weddings

0 Tovább

A FOTÓS MEG AZ ELJEGYZÉS

A családtagok imádnak az esküvőn fotózni, de azért mindig érdemes megbízni valakit azzal, hogy ne csak élvezetből, hanem a dokumentálás kedvéért fotózzon. Vannak, akik nagyon ódzkodnak a fotózástól, mások szerint esküvő beállított vagy kreatív néven futó fotósorozat nélkül nem is esküvő, ezt mindenki döntse el maga persze, de ha megbízunk valakit, akkor olyat érdemes választani, akinek a stílusa a menyasszonynak és a vőlegénynek is "bejön" - és az emlékül maradó fotókat mindkét fél örömmel nézi vissza.

A fotós kiválasztásának egyik remek tesztje, és egyben a fotóssal való "összemelegedés" jó terepe az "eljegyzési fotózás". Ezt nem konkrétan az eljegyzés alkalmával kell megejteni, hanem a leendő házaspár abszolvál egy fotósorozatot a szimpatikus fotóssal - és ha mégsem találják meg a hangot, akkor van idejük és lehetőségük másik fotóst találni az esküvőig, vagy megfogalmazni azt, mit is szeretnének máshogy az esküvői fotózáson. 

Az eljegyzési fotózás másik előnye, hogy az ifjú pár itt általában még felszabadultabb a kamera előtt, mint a nagy napon, plusz néhány "trükköt" előre megismerhet, nem az esküvő napján kell négyszer újrapróbálni egy beállást. És az egész buli aztán emléknek se utolsó. A következő képek egytől egyik pontosan erről szólnak:

kép forrása: jakab krisztina photo 

kép forrása: caroline tran

kép forrása: Nancy Neil - oncewed

kép forrása: nászriporter

kép forrása: oncewed

0 Tovább

GYŰRŰ A KÉZIMUNKAKOSÁRBAN

A leendő menyasszony a kötés vagy a horgolás megszállottja? A kézimunkakosárból "kölcsönvett" fonalgombócra eléggé könnyen felrögzíthető az eljegyzési gyűrű, a válasz és az emlékezetesség pedig garantált.

kép forrása: oncewed

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek