Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A TORTA MEG AZ ÉLŐ VIRÁG

A torta nem egyszerű kérdés, a legelegánsabbnak induló esküvők is elgyengülnek valahogy az esküvői torta ponton, ami általában a marcipánvirágok, leggyakrabban marcipánrózsák elharapózásában vagy a végtelen egysíkú, közepesen se érdekes marcipán tortacsúcsdíszekben érhetőek tetten.

Igen, tudjuk, értjük, a marcipán az valami különlegesnek gondolt dolog, de nem az. Amarcipán elcsépelt, és a marcipánból gyurmázott "szobrászremekeknek" gondolt virágok meg nem jobbak a közepes művirágoknál. Na ezzel szemben az - akár ehető, akár nem ehető - virággal díszített torta, az valami. Lehet az a dekor virágjával vagy a menyasszony csokrával harmonizáló virág, nagyon mellé nem lehet fogni vele.

Mikor legutóbb a nem emeletes torták mellett "kampányoltunk", oda is becsempésztünk egy cseresznyevirágos meg egy levendulás verziót -  de most mutatunk még párat, közte magyar cukrászatból származót is, aminek külön örültünk. Nos, ezek után milyen virágot választanál a tortádra a marcipánrózsák helyett?  

 

képek forrása: CinnamonRoll

 

kép forrása: oncewed - Leigh Miller 

 

kép forrása: oncewed - Corbin Gurkin

 

kép forrása: 100 layer cake - Jessica Claire & Jose Villa

3 Tovább

MÉG MINDIG PÖTTYÖK

pöttyök játékosságáról és vidámságáról írtunk a minap, erre szembejött még pár pöttyös, de eleganciával tüntető esküvői darab. Az ünnepélyes törtfehér színű tortát is imádjuk, de a fekete-fehér gyűrűpűrnától meg a fekete pöttyös alsó szoknyától eláll a szavunk (igen, nem kattantunk még le a feketéről, és újabbal jövünk hamarosan:) Szóval még mindig minden a pöttyök mellett szól, de muszáj lesz majd érveket keressünk a csíkoshoz is, amit azért a lenti gyűrűpárna már előre jelez, ha csak finoma is. Nektek mi a kedvenc mintátok?

 kép forrása: jakab krisztina photo 

kép forrása: the knot

 

kép forrása: www.groomsoldseparately.com ruha: www.stephaniejamescouture.com

 

 

0 Tovább

PÖTTYÖK MINDENFELÉ

Csíkos vagy pöttyös? Most nézzük a pöttyöst - találtunk cuki megoldást fátyolra (pedig nem vagyunk fátyolhívők ugyebár:), virágra, tortára (a legós torták között volt múltkor már pöttyös), gyűrűre meg úgy egyáltalán. Szeressétek ti is ezeket a hol visszafogott, hol feltűnősködő esküvői pöttyöket, mert a pöttyöknél kevés vidámabb dolog van (van egyáltalán?).

 

kép forrása: oncewedkristibonnici.com.au

 

kép forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

  

 

kép forrása: etsy.com -Harley Boy Design

 

 

 

kép forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

MASNIRUHA

Nem ismételjük magunkat, hogy miért a masni, de találtunk egy csodaszép ruhát: hihetetlenül letisztult és elegáns darab és egyben egy hatalmas masni az egész. Egyszerű darabok kedvelői azonnal bele fognak szeretni.

 

képek forrása: www.katemurphyphotography.com

0 Tovább

VALAMI CSIPKE

Nekünk a csipke inkább kicsit sok, még a kevés csipke is, de tudjuk, hogy sokak szerint nincs menyasszonyi ruha csipke nélkül. Másrészt meg mikor legyen csipke, ha nem egy esküvői ruhán. Szóval a csipkepártiaknak és persze a fanyalgók elbizonytalanítására nézzünk pár tökéletes gyanús csipkemegoldás. Legyen akár rövid vagy merész hátkivágású, vagy épp csak jelzés értékű csipkerész, a végeredmény azért mindegyik esetben menthetetlenül romantikus.

 

 ruha: Mojzes Dóra - fotó: Suhajda Emese

 

kép forrása: foxglovegowns.com

 

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

 

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

képek forrása: twww.tecpetajaphoto.com

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek