Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ESKÜVŐI KUTYÁK

Az ember leghűségesebb társa. Oké, nem minden emberé, de akinek van egy afféle igazi barát kutyája, nem hagyhatja ki a jóból a négylábút. Innentől meg ízlés dolga, mi is történik a kutyával esküvő címén. A legcukibb esküvői kutyát, aki amúgy Bori névre hallgat, Kövesdi Réka fotói között leltük. Erről az esküvőről már mutattuk korábban a pöttyös tortát, így Bori kutya outfitje is indokolt.

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

Persze az öltönybe beöltöztetett kutyáktól óva intenénk, mondjuk mi a nyakkendős kisfiúktól is idegenkedünk, de ha sikerül finomabb megoldásokkal a kutyát az esküvői "design" részévé tenni, akkor azért szigorú szavunk nem lehet. Szerinted van helye a kutyának az esküvőn?

kép forrása: oncewed

képek forrása: Martha Stewart Weddings

0 Tovább

ZÖLD ESKÜVŐ

Most a színre hajtunk, nem a környezettudatos ötletekre, de majd jövünk olyannal is. A zöld nagyon nem szokványos kiegészítő szín, dekorban gyakran előkerül, de ha az öltözéket nézzük, igen ritka. Ha már egy menyasszony rászánja magát a színhasználatra, akkor a rózsaszínes-lilásra meg a kékesre meg a bevállalósak a feketére , a vidám színek szerelmesei meg a sárgára szavaznak. A zöld nagyon ritkán kerül elő, bár egy korábbi masnis bejegyzésünkben volt egy csodaszép menyasszony zöld masnival meg a horgoltruhás menyasszonyunk is zöld alsóruhát viselt, de jellemzően a menyasszony közelében inkább csokrokban dominál a zöld szín, meg a koszorúslányruhákon meg a vőlegények nyakkendőin.

Az ódzkodók kedvéért mutatunk most néhány csodaszép zöldet menyasszonyon, cipőben és ruhában. Ismerjük be, elég menősek.

képek forrása: iheartweddingdress.blogspot.com 

kép forrása: greenweddingshoes.com

kép forrása: www.raihan-wed.com

kép forrása: Rock N' Roll Bride

képek forrása: kép forrása: Oncewed - Steep Street

0 Tovább

LÁNCOS MENYASSZONY

Arról akartunk írni, hogy nem kellene kézzel-lábbal ragaszkodni a láncviseléshez, csak mert éppen menyasszonyi ruhát húzunk magunkra. Meg hogy persze tudjuk, hogy a "valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék" okán szokott legtöbbször lánc kerülni a menyasszonyok nyakába, és a lánc az, ami családi ereklyeként megfelel a valami régi szokásnak. Szóval szokás szerint valami ellen akartunk beszélni, erre szembejöttek ezek a "hátravetett" nyakláncok, amelyek remekül kihangsúlyozzák a nyitott hátú ruhák szépségét.

Van köztük olyan, amelyik valójában csak egy valóban hátravetett gyöngysor, és a van, amelyiknek direkt ez a fazonja. Nyaklánc is, de mégsem szokványos. Nekünk tetszik. Neked volt nyakláncod az esküvődön?

képek forrása: www.debbiegrahamjewellery.com

kép forrása: amarriageceremony.blogspot.com


kép forrása: www.looneymaiden.com

0 Tovább

"AZ ÉSZ A FONTOS, NEM A HAJ"

Oké, ez azért túlzás, főleg ha esküvőről van szó, de az elszánt "növesszük meg a hajunkat az esküvőre" ellen azért mindenképpen szólnánk. Tény és való, csodaszépek az egyszerűbb és bonyolultabb fésült kontyok, az itt-ott kibomló loknik, de ha az ember lánya 364 napig amúgy rövid hajúként üzemel, akkor inkább fogja idétlenül érezni magát egy a tartás kedvéért agyonlakkozott frizurával, semmint elegánsnak. Nem szólva a hajnövesztési időszak hisztériájáról, amikor ugye sehogy sem áll az ember haja. Az esküvő közeledtével meg az ember lánya érezze magát minden egyes nap szépnek, nem pedig egy szénaboglyának, hogy a nagy napon magabiztosan állhasson az oltár vagy az anyakönyvvezető elé, hogy efféle remek közhellyel is jöjjünk.

Az alábbi képek meggyőzőek kell legyenek mindenkinek arra, hogy egy szépen beszárított rövid haj -  virágdísszel, hajpánttal vagy csak natúran - elegáns és nőies, szóval lehet, hogy mégis csak igaz az Illés együttes állítása is, hogy mi is a fontos:)

kép forrása: 100 Layer Cake


kép forrása: bettyjoy.blogspot.com


kép forrása: OncewedJoy Thigpen


kép forrása: Martha Stewart Weddings

2 Tovább

NEM TUDUNK LESZAKADNI A FEKETÉRŐL

Minden okunk megvan rá egyébként, hogy feketehívők legyünk, mert valami hihetetlen elegánssá bír tenni. A mindentbele hófehér menyasszonyok mellett ezek a leheletnyi feketék, amelyekből már mutattunk párat, elég meggyőzőek. Most találtunk még néhány továbbit, ahol az első menyasszony fekete masniöve mellett az időjárás viszontagságai ellen védő fekete kepp is csodaszép megoldás, sőt, a helyszín dizájnjában is nagyon szuperelegánsan köszön vissza a fekete. A második menyasszony magabiztos körömlakkválasztásáról és fekete csipkecipőjéről meg mit is mondhatnánk, nevezzük talán tökéletesnek - főleg úgy, hogy mindehhez a virágnál nagyon elegánsan elkerülte a mindenáron-legyen-valami-fekete kényszerét.

 

képek forrása: poppytalk.blogspot.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo

 

A poppytalkos linket köszönjük anyahajónak.

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek