Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ESKÜVŐ - TÉLEN

Rendes ember egy évvel az időpont előtt nekiáll esküvőt szervezni. Állítólag. Minden szakirodalom 9-12 hónapot mond, hogy annyi kell a felkészüléshez. Mondjuk mi ismerünk jó pár nem rendes embert (magunkat is beleértve), akik szerint nem biztos, hogy kell erre ennyi időt hagyni - de azért 3-6 hónapot érdemes, esküvőmérettől függően. Szerintünk valahol 6 hónapnál lehet az ideális időpont, ami nem túl sok, de nem is parázza túl így az egészet az ember lánya, és van lehetőség döntésekre, választásokra, újragondolásra. Ha így közelítjük meg, akkor a téli esküvő remek lehet azoknak, akik mostanság szánták rá magukat, hogy kimondják a boldogítót. Nekik szeretnénk most adni pár ötletet. És senki se jöjjön azzal, hogy télen hideg van, meg nem süt a nap, és nem lehet kertipartit adni.

Télen van egy csomó minden más, hótakaró, akár megcsillanó napfénnyel, és lélekmelegítő hangulatú dekorválasztással, csodaszép beburkolózós elegáns kabátokkal vagy műszőrme bolerókkal, sok szabad helyszínnel (ha nem a decembert találjuk ki időpontnak) és csodaszép hófehér csokrokkal - utána meg lehet utazni vmi egzotikus meleg tájra, igazi váltásként. Na, kinek volt télen esküvője? És kinek lesz a képek láttán?

 

képek forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: The Wedding Chicks 

 

kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime

 

képek forrása: The Wedding Chicks - Elin Dahlkvist Frid

 

kép forrása: www.berketexbride.com

 

kép forrása: A trendy wedding

0 Tovább

MÉG MINDIG VALAMI FEKETE

Nem bírunk leszakadni a feketéről. Ez a csokor és ez az esküvői ruha pedig hoz egy további kedvencet, a nagy méretű masnit. Jövünk még majd egy csomó további masnival is, bár eddig nem árultuk el, de a szaténszékszoknya-óriásmasnikon kívül minden masnit imádunk.

 

kép forrása: Martha Stewart Wedding

 

kép forrása: stylemepretty.com

0 Tovább

ÉPP CSAK TÉRDIG ÉRŐ ESKÜVŐI ELEGANCIA

Beleszerettünk ezekbe a 60-as évek inspirálta térdig vagy még addig sem érő hófehér darabokba Tobi Hannah 2012 tavasz-nyári kollekciójából. Meg persze a feketével díszített darabba, amelyik tökéletesen illene a korábbi fekete válogatásunkba is. A cipőn felbukkanó szívecske forma meg egy apró, de mindenképpen figyelemre méltó extra.

 

 

 

 

képek forrása: Tobi Hannah Youthquake - Spring 2012 Collection

0 Tovább

FÁTYOL MÉG MINDIG

Nemrég volt szó arról, hogy fátyol vagy se, és szembejött ez a csodaszép és visszafogott megoldás.

kép forrása: www.gyorfiviktoria.com

0 Tovább

ADJUNK-E FEKETE ÖLTÖNYT A VŐLEGÉNYRE?

Vagy fekete szmokingot? Egyik durvább ötlet, mint a másik, szerintünk. Az öltöny önmagában nem, de komolyan, fekete öltöny? Mennyi sokkal izgalmasabb dolgot el lehet képzelni. De legfőleg kell egyáltalán öltönyt adni a vőlegényre? Főleg például remek 30 fokban zajló nyári esküvőkön? Vagy egy napsütötte vénasszonyok nyarára időzített őszi esküvőn? A menyasszonnyal elnézőbbnek tűnik a többség, végül hadd válasszon személyiségéhez közel álló darabot, rövidebbet, szűkebbet, bármi, de az öltöny meg a vőlegény még a lazább öltözetű menyasszonyok mellett is egész állandó darabnak tűnik. Hogy érthető legyen, mire gondolunk öltöny helyett, mutatunk gyorsan három nyakkendős, de nem öltönyös vőlegényt.

képek forrása: Rock N' Roll Bride

4 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek