Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ESKÜVŐ MÁSÁLLAPOTBAN

Azt ugye mondhatjuk, hogy elmúltak azok az idők, amikor a terhesen férjhez menni kínos ügy. Kérdés azonban, hogy menő vagy nem menő a terhes menyasszony. Legyünk azonban őszinték, ez nem csak menőség kérdése, mert ugye előfordul, hogy a tervezési szakaszban az ember még nem terhes, aztán mire esküvő van, ottan van a formás, de annál méretesebb has. Láttunk már ilyet.

Ha dönteni lehet, akkor szerintünk az esküvő élvezeti értékét javítja, ha az ember nem terhes - vegyük például a pezsgők, habzóborok és hajnalig tartó tánc témakörét. Azaz ha valaki a másállapot okán dönt az esküvő mellett, akkor már inkább várja ki az érintettek az esküvővel annak elmúltát. Emellett a fentiekben említettek mellett a leendő házaspárhoz tartozó kiskorú koszorúslány és koszorúsfiú egységek végtelen cukiságával is érvelnénk.

Aki meg beleszaladt akár véletlenül, akár szándékosan abba, hogy terhesesküvő alanya lett, az meg élvezze ki, hogy mennyire hihetetlenül menőn tud kinézni az, ha az ember lányának nem kell azzal cseleznie, hogy elég karcsúnak tűnik-e a kiválasztott ruhában a dereka. A fekete-fehér verziót ebből a válogatásból nem terhesek is elirigyelhetik (nekünk erős kedvencünk), a masnis bejegyzésünk menyasszonyának is itt a helye, és a hát ezek bizony hivatalos terhes esküvői ruhák itt egytől-egyig. Az IME bonetti sorozata pedig simán elbizonytalanít bennünket abban, hogy nem kellene mégis amellett kampányolnunk, hogy mindenki másállapotban kössön házasságot.

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: www.bagodwa.com

 

képek forrása: www.ime-mode.de - bonetti

 

képek forrása: www.9lover.com

 

képek forrása: www.mia-nana.de

3 Tovább

ESKÜVŐ - TÉLEN

Rendes ember egy évvel az időpont előtt nekiáll esküvőt szervezni. Állítólag. Minden szakirodalom 9-12 hónapot mond, hogy annyi kell a felkészüléshez. Mondjuk mi ismerünk jó pár nem rendes embert (magunkat is beleértve), akik szerint nem biztos, hogy kell erre ennyi időt hagyni - de azért 3-6 hónapot érdemes, esküvőmérettől függően. Szerintünk valahol 6 hónapnál lehet az ideális időpont, ami nem túl sok, de nem is parázza túl így az egészet az ember lánya, és van lehetőség döntésekre, választásokra, újragondolásra. Ha így közelítjük meg, akkor a téli esküvő remek lehet azoknak, akik mostanság szánták rá magukat, hogy kimondják a boldogítót. Nekik szeretnénk most adni pár ötletet. És senki se jöjjön azzal, hogy télen hideg van, meg nem süt a nap, és nem lehet kertipartit adni.

Télen van egy csomó minden más, hótakaró, akár megcsillanó napfénnyel, és lélekmelegítő hangulatú dekorválasztással, csodaszép beburkolózós elegáns kabátokkal vagy műszőrme bolerókkal, sok szabad helyszínnel (ha nem a decembert találjuk ki időpontnak) és csodaszép hófehér csokrokkal - utána meg lehet utazni vmi egzotikus meleg tájra, igazi váltásként. Na, kinek volt télen esküvője? És kinek lesz a képek láttán?

 

képek forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: The Wedding Chicks 

 

kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime

 

képek forrása: The Wedding Chicks - Elin Dahlkvist Frid

 

kép forrása: www.berketexbride.com

 

kép forrása: A trendy wedding

0 Tovább

ÉPP CSAK TÉRDIG ÉRŐ ESKÜVŐI ELEGANCIA

Beleszerettünk ezekbe a 60-as évek inspirálta térdig vagy még addig sem érő hófehér darabokba Tobi Hannah 2012 tavasz-nyári kollekciójából. Meg persze a feketével díszített darabba, amelyik tökéletesen illene a korábbi fekete válogatásunkba is. A cipőn felbukkanó szívecske forma meg egy apró, de mindenképpen figyelemre méltó extra.

 

 

 

 

képek forrása: Tobi Hannah Youthquake - Spring 2012 Collection

0 Tovább

FÁTYOL MÉG MINDIG

Nemrég volt szó arról, hogy fátyol vagy se, és szembejött ez a csodaszép és visszafogott megoldás.

kép forrása: www.gyorfiviktoria.com

0 Tovább

FÁTYOL VAGY FEJDÍSZ

Valójában a fátyolról lesz most szó, nem a fejdíszekről - vagyis arról, hogy bár tudjuk, hogy eredetileg a fátyol a gonosz távoltartása miatt volt szükséges, de ugye teltek az évszázadok, és átfordult ez a szerénység és a szűziesség jelképébe. Na innentől a fátyolról kicsit úgy érezzük, hogy azon két ismerősünk kivételével, akiknél a jelkép összhangban volt a helyzettel, ott oké, de a többi esetben nem biztos, hogy ragaszkodni kellene hozzá - főleg, ha nem klasszikus templomi vagy tradicionális zsidó esküvőről van szó.

A fátyol helyett inkább a hajba tűzött (akár élő)virág megoldást tartjuk meggondolásra érdemesnek. Azonban most szembejött pár annyira visszafogott, nem hivalkodó fátyolmegoldást, hogy elbizonytalanodtunk, hogy fátyol-e vagy se.

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

 

kép forrása: oncewed Tec Petaja Photography

  

kép forrása: Project Wedding

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek