Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FEHÉR CIPŐ MEG MÉG VALAMI

A horgolt ügyek után nézzünk most a cipők irányába (majd lesz még horgolt is, meg minden lesz, csak haladjunk sorban). Ugye fehér menyasszonyi ruhához fehér cipő. Most tekintsünk el attól, hogy biztos, hogy fehér ruha a helyes kiindulás, most ez a munkahipotézisünk. És akkor elindul az őrület, hogy hozzáillő fehér cipő. Szerintünk ez a fehér cipő dolog egy tévedés (körülbelül ugyanakkora, hogy van olyan termék, hogy menyasszonyi cipő), de meghajlunk a menyasszonyok előtt, és elfogadjuk, oké, fehér cipő, de legyen ott még valami, oké?

Nézzük például Vivienne Westwood Anglomania Lady Dragon Shoes White With Heart elnevezésű fehér cipőjét, amin egy metálfényű piros szív díszeleg.

kép forrása: Vivienne Westwood

 

Aki ennél csillogósabbra vágyik, annak íme egy csillogó kövekkel kirakott, ezüstösbe hajló fehér darab a Dune Vanilla.

kép forrása: Dune

 

Aki pedig az esküvője napján se szeretne magassarkút, annak a romatikus, hatalmas halványrózsaszín virággal díszített kate spade florina-t ajánljuk, míg bevállalósabbak a Melissa Wanting + Snoopy fehér cipője mellett tegyék le a voksukat. Egy hosszú ruha alól kibukkanó happy felirat azért igencsak telitalálat, és tuti őszinte mosolyokat fakaszt a nagy napon.

kép forrása: kate spade

kép forrása: melissa

0 Tovább

HORGOLT ESKÜVŐI RUHA? NA NE MÁR...

Őszi-téli esküvő stílusos és elegáns darabja lehet ez a zöld alsóruhás fehér horgolt darab, amit a képen látható modell magának készített el a nagy napra. A nagy csipkeminta ellenére az összhatás kicsit sem nagymamás. Aki valami nem mindennapit szeretne, esetleg gondolkodjon el egy horgolt tematikájú esküvőn, de azonnal.

képek forrása: 100LayerCake

 

További részletek és leírás itt, érdemes odafigyelni arra az apróságra, hogy a vendég hölgyek öltözetében finoman megjelenik a zöld szín, míg a csokor pedig a vintage klipszfülbevalóval díszített cipő színével harmonizál.

tnx anyahajónak a forrást

0 Tovább
12
»

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek