Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VALAMI CSIPKE

Nekünk a csipke inkább kicsit sok, még a kevés csipke is, de tudjuk, hogy sokak szerint nincs menyasszonyi ruha csipke nélkül. Másrészt meg mikor legyen csipke, ha nem egy esküvői ruhán. Szóval a csipkepártiaknak és persze a fanyalgók elbizonytalanítására nézzünk pár tökéletes gyanús csipkemegoldás. Legyen akár rövid vagy merész hátkivágású, vagy épp csak jelzés értékű csipkerész, a végeredmény azért mindegyik esetben menthetetlenül romantikus.

 

 ruha: Mojzes Dóra - fotó: Suhajda Emese

 

kép forrása: foxglovegowns.com

 

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

 

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

képek forrása: twww.tecpetajaphoto.com

0 Tovább

NAGYON NEM FEHÉR MENYASSZONYI RUHA

Mutattunk már majdnem fekete menyasszonyi ruhát is, de most a a fehér és a fekete között mutatunk igen bátor és lendületes megoldásokat. Azaz ne várjon itt senki csontszín, krém vagy ekrü színben pompázó álbátor menyasszonyokat, vagy élénk színes öveket, cipőket a fehér ruhához. Itt és most - az európai és angolszász esküvői világ szempontjából mindenképpen - igazi vibráló színeket választó menyasszonyok jönnek. A türkiz lánctól pedig eláll a szavunk. Mernéd-e? 

kép forrása: 100 layer cake - www.benchristensenphoto.com

 

 

kép forrása: 100 layer cake - www.brionhopkins.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo 

 kép forrása: Rock N' Roll Bride

2 Tovább

ESKÜVŐ MÁSÁLLAPOTBAN

Azt ugye mondhatjuk, hogy elmúltak azok az idők, amikor a terhesen férjhez menni kínos ügy. Kérdés azonban, hogy menő vagy nem menő a terhes menyasszony. Legyünk azonban őszinték, ez nem csak menőség kérdése, mert ugye előfordul, hogy a tervezési szakaszban az ember még nem terhes, aztán mire esküvő van, ottan van a formás, de annál méretesebb has. Láttunk már ilyet.

Ha dönteni lehet, akkor szerintünk az esküvő élvezeti értékét javítja, ha az ember nem terhes - vegyük például a pezsgők, habzóborok és hajnalig tartó tánc témakörét. Azaz ha valaki a másállapot okán dönt az esküvő mellett, akkor már inkább várja ki az érintettek az esküvővel annak elmúltát. Emellett a fentiekben említettek mellett a leendő házaspárhoz tartozó kiskorú koszorúslány és koszorúsfiú egységek végtelen cukiságával is érvelnénk.

Aki meg beleszaladt akár véletlenül, akár szándékosan abba, hogy terhesesküvő alanya lett, az meg élvezze ki, hogy mennyire hihetetlenül menőn tud kinézni az, ha az ember lányának nem kell azzal cseleznie, hogy elég karcsúnak tűnik-e a kiválasztott ruhában a dereka. A fekete-fehér verziót ebből a válogatásból nem terhesek is elirigyelhetik (nekünk erős kedvencünk), a masnis bejegyzésünk menyasszonyának is itt a helye, és a hát ezek bizony hivatalos terhes esküvői ruhák itt egytől-egyig. Az IME bonetti sorozata pedig simán elbizonytalanít bennünket abban, hogy nem kellene mégis amellett kampányolnunk, hogy mindenki másállapotban kössön házasságot.

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: www.bagodwa.com

 

képek forrása: www.ime-mode.de - bonetti

 

képek forrása: www.9lover.com

 

képek forrása: www.mia-nana.de

3 Tovább

MASNI TIME

Mutattunk nemrég fekete masnikat, és említettük, hogy a masni és az esküvő az egyik kedvenc párosításunk, legyen szó virágcsokorról, asztaldíszítésről vagy a menyasszony ruhájáról ugyebár. Kivéve a székszoknyamasnik, mi azt nem erőltetnénk, ha nem muszáj.

 

 képek forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: jakab krisztina photo 

 

képek forrása: Tobi Hannah Modern Movement - Spring Summer 2011 Collection

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

MÉG MINDIG VALAMI FEKETE

Nem bírunk leszakadni a feketéről. Ez a csokor és ez az esküvői ruha pedig hoz egy további kedvencet, a nagy méretű masnit. Jövünk még majd egy csomó további masnival is, bár eddig nem árultuk el, de a szaténszékszoknya-óriásmasnikon kívül minden masnit imádunk.

 

kép forrása: Martha Stewart Wedding

 

kép forrása: stylemepretty.com

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek