Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ÉPP CSAK TÉRDIG ÉRŐ ESKÜVŐI ELEGANCIA

Beleszerettünk ezekbe a 60-as évek inspirálta térdig vagy még addig sem érő hófehér darabokba Tobi Hannah 2012 tavasz-nyári kollekciójából. Meg persze a feketével díszített darabba, amelyik tökéletesen illene a korábbi fekete válogatásunkba is. A cipőn felbukkanó szívecske forma meg egy apró, de mindenképpen figyelemre méltó extra.

 

 

 

 

képek forrása: Tobi Hannah Youthquake - Spring 2012 Collection

0 Tovább

FEKETE A MENYASSZONYON?

Érzékeny színnel jövünk, a feketével. Nem egy klasszik esküvőszín, és egy rendes násznép fel is hördül, ha megtudja, hogy a menyasszony feketében lesz. A fekete az elmúlás színe, az esküvő meg a kezdet. Akkor most mi legyen. Mi ugye a színek pártján vagyunk, a tiszta fehér az szerintünk túl sok, kellenek színek egy esküvőre. Oké, a fekete nem is egy igazi szín. Az alábbi képek szerint azonban dehogynem. Szuperelegáns menyasszonyok több-kevesebb feketével. Te mernéd-e viselni a fekete színt az esküvődön?

kép forrása: Project Wedding - Jim Hjelm Blush

 

kép forrása: Cymbeline 

 

 kép forrása: Rock N' Roll Bride

 

kép forrása: Cymbeline 

0 Tovább

MENYASSZONY NADRÁGBAN

Elsőre azt mondanánk, hogy a menyasszonyi ruha az legyen ruha, vagy ruha hatású kétrészes szoknyás darab. A nadrág + esküvő összetételről idősebb hölgyek minimum második házasságkötése jut eszünkbe. Nem szép tőlünk. Ennek ellenére megmutatjuk, hogy persze valójában azért el tudunk képzelni nadrágos menyasszonyt is, ha a menyasszony nem tudja elképzelni magát még ezen a napon se szoknyában. A képeket nézegetve pedig el kell fogadjuk, nadrágban is van menyasszony, sőt.

 

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: Wedding Inspirasi

 

kép forrása: Elie Saab

 

 

kép forrása: Wedding Inspirasi

0 Tovább

HORGOLT ESKÜVŐI RUHA? NA NE MÁR...

Őszi-téli esküvő stílusos és elegáns darabja lehet ez a zöld alsóruhás fehér horgolt darab, amit a képen látható modell magának készített el a nagy napra. A nagy csipkeminta ellenére az összhatás kicsit sem nagymamás. Aki valami nem mindennapit szeretne, esetleg gondolkodjon el egy horgolt tematikájú esküvőn, de azonnal.

képek forrása: 100LayerCake

 

További részletek és leírás itt, érdemes odafigyelni arra az apróságra, hogy a vendég hölgyek öltözetében finoman megjelenik a zöld szín, míg a csokor pedig a vintage klipszfülbevalóval díszített cipő színével harmonizál.

tnx anyahajónak a forrást

0 Tovább
123
»

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek