Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KIHÍVÓ A MENYASSZONY

A menyasszonyi eleganciába klasszikusan azért inkább a visszafogottság illik, templomi esküvők esetén meg ez az illik ez inkább kötelező is. (Sőt, legyünk őszinték, ha már azt választottuk, tiszteljük a kapcsolódó elvárásokat is, végül is nem kötelező a templomi esküvő...)

Na de az esküvő ugye egy lehetőség a hétköznapitól való eltérésre, ami az amúgy kihívóbban öltöző hölgyek számára jelenthet még kihívóbbat vagy a bátortalanabbak számára egy lehetőséget, hogy megnézzék, milyen, amikor ők a túl szexik. Hááát nem érvelnénk mellette jó szívvel, de vannak jó barátaink, akin durván hüledezett a násznép, utólag meg be kell ismerjük, remek kis emlék, hogy kiborult a vendégsereg fele azon, hogy a menyasszony elfelejtett "szűziesen" megjelenni a saját esküvőjén.

Szóval mutatunk pár ízlésesebb darabot kihívó fronton, amelyek tán többet mutatnak egyes testrészekből, mint kellene, de nem az egyszerű legyen-nagyon-feltűnő-a-dekoltázsunk megoldással operálnak.

kép forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: Ines Di Santo

kép forrása: St. Pucchi

kép forrása: Divina Sposa

2 Tovább

EGY KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI FEKETE

Ezt csak úgy lendületből, mert egy dolog, hogy fekete díszítés a menyasszonyi ruhán, amit imádunk, de hogy mennyire szépséges, ahogy követi a sziluettet.

kép forrása: ulla-maija.com

0 Tovább

ZÖLD ESKÜVŐ

Most a színre hajtunk, nem a környezettudatos ötletekre, de majd jövünk olyannal is. A zöld nagyon nem szokványos kiegészítő szín, dekorban gyakran előkerül, de ha az öltözéket nézzük, igen ritka. Ha már egy menyasszony rászánja magát a színhasználatra, akkor a rózsaszínes-lilásra meg a kékesre meg a bevállalósak a feketére , a vidám színek szerelmesei meg a sárgára szavaznak. A zöld nagyon ritkán kerül elő, bár egy korábbi masnis bejegyzésünkben volt egy csodaszép menyasszony zöld masnival meg a horgoltruhás menyasszonyunk is zöld alsóruhát viselt, de jellemzően a menyasszony közelében inkább csokrokban dominál a zöld szín, meg a koszorúslányruhákon meg a vőlegények nyakkendőin.

Az ódzkodók kedvéért mutatunk most néhány csodaszép zöldet menyasszonyon, cipőben és ruhában. Ismerjük be, elég menősek.

képek forrása: iheartweddingdress.blogspot.com 

kép forrása: greenweddingshoes.com

kép forrása: www.raihan-wed.com

kép forrása: Rock N' Roll Bride

képek forrása: kép forrása: Oncewed - Steep Street

0 Tovább

NEM TUDUNK LESZAKADNI A FEKETÉRŐL

Minden okunk megvan rá egyébként, hogy feketehívők legyünk, mert valami hihetetlen elegánssá bír tenni. A mindentbele hófehér menyasszonyok mellett ezek a leheletnyi feketék, amelyekből már mutattunk párat, elég meggyőzőek. Most találtunk még néhány továbbit, ahol az első menyasszony fekete masniöve mellett az időjárás viszontagságai ellen védő fekete kepp is csodaszép megoldás, sőt, a helyszín dizájnjában is nagyon szuperelegánsan köszön vissza a fekete. A második menyasszony magabiztos körömlakkválasztásáról és fekete csipkecipőjéről meg mit is mondhatnánk, nevezzük talán tökéletesnek - főleg úgy, hogy mindehhez a virágnál nagyon elegánsan elkerülte a mindenáron-legyen-valami-fekete kényszerét.

 

képek forrása: poppytalk.blogspot.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo

 

A poppytalkos linket köszönjük anyahajónak.

0 Tovább

MASNIRUHA

Nem ismételjük magunkat, hogy miért a masni, de találtunk egy csodaszép ruhát: hihetetlenül letisztult és elegáns darab és egyben egy hatalmas masni az egész. Egyszerű darabok kedvelői azonnal bele fognak szeretni.

 

képek forrása: www.katemurphyphotography.com

0 Tovább
«
123

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek