Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A SZÍNES CIPŐ COOL

Szerintünk a színes menyasszonyi cipő az igazán menő, most gyorsan itt van kettő, amin épp keresztülestünk, de még mutatunk ezret idővel, de komolyan, a hosszú ruhák alól épp csak kivillanó élénk színű cipőnél nem tudtok jobban mondani.

Itt van most kettő példa a sárga színvilágban, az egyiken még kék is van, hogy legyen a menyasszonyon valami kék - a másikban pedig igazi angyal lehetsz:)

 

kép forrása: Kurt Geiger

kép forrása: adidas jeremy scott wings

0 Tovább

VALAMI KÉK... VIRÁG?

A kék cipő persze egy irány, de a "valami kék" témakört nézzük, hogy virágok esetén hogy lehet becsempészni az esküvőre. Lehetne persze kék virágokból csokor formában, de most nézzük azt, amikor a kék jelzésértékű, és egy lendületesebb vagy épp légiesebb masnihasználat formájában kerül beépítésre. Alig győztük kiválogatni a kedvenceinket a számtalanból. Szerintetek melyik a legjobb? Esetleg a ti esküvői csokrotokon is volt kék masni? Szívesen közzétesszük, csak küldd el nekünk a hochzeit@freemail.hu címre (akár a fotós és a készítő nevével). Na de nézzük a felhozatalt addig is:

 

kép forrás: oncewed - Belathee

 

kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime

  

kép forrása: oncewed

 

kép forrása: Kate Murphy Photography

 

kép forrása: Martha Stewart Wedding

0 Tovább

LEGYEN VALAMI KÉK - MONDJUK A CIPŐN

Az esküvői szokásokról is szót ejtünk majd részletesen, ugye van a szinte elmaradhatatlan"something old and something new, something borrowed and something blue", azaz legyen a menyasszonyon "valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék" témakör - hogy ez mire jó, máskor mondjuk el. Most azonban ha már benne vagyunk a cipő témakörben, akkor az elcsépelt kék szalaggal díszített vagy kék színű harisnyatartó helyett ajánlunk kék cipőket az esküvői ruhához. Vagányabb, mint a fehér cipő, az tuti, mégis a hagyományok tiszteletének eleganciája is benne van (válogatósabb rokonok figyelmét erre külön is érdemes felhívni!:).

Muszáj megint Vivienne Westwooddal kezdünk, ez esetben a Vivienne Westwood Anglomania + Melissa Lady Dragon VI nevű cuki világoskék darab fehér bojttal, hogy ne legyen unalmas a megjelenésünk.

kép forrása: melissa

 

Kate Spade Chrisette-je kényelmes, de egyben nem szokványos fazonjával és kobaltkék színével győz meg bennünket arról, hogy gondoljuk újra elképzeléseinket az esküvői cipőkről. 

kép forrása: kate spade

 

Ha a kék cipőhöz nem vagyunk elég bátrak vagy a finomabb, elegánsabb megoldásokat részesítjük előnyben, akkor válasszuk az "I Do" Wedding Shoes Rhinestone Appliqué by Mindy Weiss megoldást, amivel a kiválasztott cipő talpára kerülhet fel kékben az angolszász esküvőkön az igen helyett felhangzó I Do felirat csillogó kék kövek formájában (szerintünk kézügyesebbek, és kevésbé anglománok magyar nyelvű feliratot is varázsolhatnak ragasztható kövek segítségével a cipőjük aljára, arra figyeljenek csak, hogy ne a talp leérő részére kerüljön mindez).

kép forrása: good things wedding favors

 

És ha már kék a cipőtalpon, akkor mi lenne, ha a cipő talpa lenne világoskék, hm? Remek példa erre a Pour La Victoire Bridal and Evening Cristella 2, ahol azért az I Do felirat sem maradhatott le, csak ez esetben a kövek fehéren csillognak a világoskék alapon.

kép forrása: zappos.com

0 Tovább
12
»

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek