Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A LÁTVÁNYOS LAMPION

L, mint lufi. Színes, vidám, légies, de kifejezetten kellemetlen, mikor rossz pillanatban pukkad ki. L, mint lampion. Színes, vidám, légies, és még világítós verziók is vannak belőle. Szóval mi most a lampionokra szavazunk, a következő képek magukért beszélnek. Szinte bármilyen környezetben megállják a helyüket a hiperelegáns helyszínen éppúgy, mint a természet lágy ölén. Szóval lehet bátran lampionban gondolkodni, az esküvőre választott színeket remekül idézhetik meg a szertartás és a vacsora terepein.

képek forrása: www.bridesmagazine.co.uk

képek forrása: Project Wedding


kép forrása: Martha Stewart Weddings

Meg mutatunk három lampionos megoldást a virágom*virágom blog szerzője által stylingolt esküvőkről - csak hogy ne gondolhassa senki azt, hogy persze, de külföldi fotókon látható dolgok itthon nem megvalósíthatóak. Dehogynem, szóval előre a lampionokért!

képek forrása: virágom*virágom
(az utolsó képen látható esküvőről még több lampionos kép - éjszakai fényekkel is - itt)

0 Tovább

ZÖLD ESKÜVŐ

Most a színre hajtunk, nem a környezettudatos ötletekre, de majd jövünk olyannal is. A zöld nagyon nem szokványos kiegészítő szín, dekorban gyakran előkerül, de ha az öltözéket nézzük, igen ritka. Ha már egy menyasszony rászánja magát a színhasználatra, akkor a rózsaszínes-lilásra meg a kékesre meg a bevállalósak a feketére , a vidám színek szerelmesei meg a sárgára szavaznak. A zöld nagyon ritkán kerül elő, bár egy korábbi masnis bejegyzésünkben volt egy csodaszép menyasszony zöld masnival meg a horgoltruhás menyasszonyunk is zöld alsóruhát viselt, de jellemzően a menyasszony közelében inkább csokrokban dominál a zöld szín, meg a koszorúslányruhákon meg a vőlegények nyakkendőin.

Az ódzkodók kedvéért mutatunk most néhány csodaszép zöldet menyasszonyon, cipőben és ruhában. Ismerjük be, elég menősek.

képek forrása: iheartweddingdress.blogspot.com 

kép forrása: greenweddingshoes.com

kép forrása: www.raihan-wed.com

kép forrása: Rock N' Roll Bride

képek forrása: kép forrása: Oncewed - Steep Street

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek