Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EGY KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI FEKETE

Ezt csak úgy lendületből, mert egy dolog, hogy fekete díszítés a menyasszonyi ruhán, amit imádunk, de hogy mennyire szépséges, ahogy követi a sziluettet.

kép forrása: ulla-maija.com

0 Tovább

NEM TUDUNK LESZAKADNI A FEKETÉRŐL

Minden okunk megvan rá egyébként, hogy feketehívők legyünk, mert valami hihetetlen elegánssá bír tenni. A mindentbele hófehér menyasszonyok mellett ezek a leheletnyi feketék, amelyekből már mutattunk párat, elég meggyőzőek. Most találtunk még néhány továbbit, ahol az első menyasszony fekete masniöve mellett az időjárás viszontagságai ellen védő fekete kepp is csodaszép megoldás, sőt, a helyszín dizájnjában is nagyon szuperelegánsan köszön vissza a fekete. A második menyasszony magabiztos körömlakkválasztásáról és fekete csipkecipőjéről meg mit is mondhatnánk, nevezzük talán tökéletesnek - főleg úgy, hogy mindehhez a virágnál nagyon elegánsan elkerülte a mindenáron-legyen-valami-fekete kényszerét.

 

képek forrása: poppytalk.blogspot.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo

 

A poppytalkos linket köszönjük anyahajónak.

0 Tovább

ESKÜVŐ MÁSÁLLAPOTBAN

Azt ugye mondhatjuk, hogy elmúltak azok az idők, amikor a terhesen férjhez menni kínos ügy. Kérdés azonban, hogy menő vagy nem menő a terhes menyasszony. Legyünk azonban őszinték, ez nem csak menőség kérdése, mert ugye előfordul, hogy a tervezési szakaszban az ember még nem terhes, aztán mire esküvő van, ottan van a formás, de annál méretesebb has. Láttunk már ilyet.

Ha dönteni lehet, akkor szerintünk az esküvő élvezeti értékét javítja, ha az ember nem terhes - vegyük például a pezsgők, habzóborok és hajnalig tartó tánc témakörét. Azaz ha valaki a másállapot okán dönt az esküvő mellett, akkor már inkább várja ki az érintettek az esküvővel annak elmúltát. Emellett a fentiekben említettek mellett a leendő házaspárhoz tartozó kiskorú koszorúslány és koszorúsfiú egységek végtelen cukiságával is érvelnénk.

Aki meg beleszaladt akár véletlenül, akár szándékosan abba, hogy terhesesküvő alanya lett, az meg élvezze ki, hogy mennyire hihetetlenül menőn tud kinézni az, ha az ember lányának nem kell azzal cseleznie, hogy elég karcsúnak tűnik-e a kiválasztott ruhában a dereka. A fekete-fehér verziót ebből a válogatásból nem terhesek is elirigyelhetik (nekünk erős kedvencünk), a masnis bejegyzésünk menyasszonyának is itt a helye, és a hát ezek bizony hivatalos terhes esküvői ruhák itt egytől-egyig. Az IME bonetti sorozata pedig simán elbizonytalanít bennünket abban, hogy nem kellene mégis amellett kampányolnunk, hogy mindenki másállapotban kössön házasságot.

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: www.bagodwa.com

 

képek forrása: www.ime-mode.de - bonetti

 

képek forrása: www.9lover.com

 

képek forrása: www.mia-nana.de

3 Tovább

MÉG MINDIG VALAMI FEKETE

Nem bírunk leszakadni a feketéről. Ez a csokor és ez az esküvői ruha pedig hoz egy további kedvencet, a nagy méretű masnit. Jövünk még majd egy csomó további masnival is, bár eddig nem árultuk el, de a szaténszékszoknya-óriásmasnikon kívül minden masnit imádunk.

 

kép forrása: Martha Stewart Wedding

 

kép forrása: stylemepretty.com

0 Tovább

ÉPP CSAK TÉRDIG ÉRŐ ESKÜVŐI ELEGANCIA

Beleszerettünk ezekbe a 60-as évek inspirálta térdig vagy még addig sem érő hófehér darabokba Tobi Hannah 2012 tavasz-nyári kollekciójából. Meg persze a feketével díszített darabba, amelyik tökéletesen illene a korábbi fekete válogatásunkba is. A cipőn felbukkanó szívecske forma meg egy apró, de mindenképpen figyelemre méltó extra.

 

 

 

 

képek forrása: Tobi Hannah Youthquake - Spring 2012 Collection

0 Tovább
«
12

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek