Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ZÖLD ESKÜVŐ

Most a színre hajtunk, nem a környezettudatos ötletekre, de majd jövünk olyannal is. A zöld nagyon nem szokványos kiegészítő szín, dekorban gyakran előkerül, de ha az öltözéket nézzük, igen ritka. Ha már egy menyasszony rászánja magát a színhasználatra, akkor a rózsaszínes-lilásra meg a kékesre meg a bevállalósak a feketére , a vidám színek szerelmesei meg a sárgára szavaznak. A zöld nagyon ritkán kerül elő, bár egy korábbi masnis bejegyzésünkben volt egy csodaszép menyasszony zöld masnival meg a horgoltruhás menyasszonyunk is zöld alsóruhát viselt, de jellemzően a menyasszony közelében inkább csokrokban dominál a zöld szín, meg a koszorúslányruhákon meg a vőlegények nyakkendőin.

Az ódzkodók kedvéért mutatunk most néhány csodaszép zöldet menyasszonyon, cipőben és ruhában. Ismerjük be, elég menősek.

képek forrása: iheartweddingdress.blogspot.com 

kép forrása: greenweddingshoes.com

kép forrása: www.raihan-wed.com

kép forrása: Rock N' Roll Bride

képek forrása: kép forrása: Oncewed - Steep Street

0 Tovább

NEM TUDUNK LESZAKADNI A FEKETÉRŐL

Minden okunk megvan rá egyébként, hogy feketehívők legyünk, mert valami hihetetlen elegánssá bír tenni. A mindentbele hófehér menyasszonyok mellett ezek a leheletnyi feketék, amelyekből már mutattunk párat, elég meggyőzőek. Most találtunk még néhány továbbit, ahol az első menyasszony fekete masniöve mellett az időjárás viszontagságai ellen védő fekete kepp is csodaszép megoldás, sőt, a helyszín dizájnjában is nagyon szuperelegánsan köszön vissza a fekete. A második menyasszony magabiztos körömlakkválasztásáról és fekete csipkecipőjéről meg mit is mondhatnánk, nevezzük talán tökéletesnek - főleg úgy, hogy mindehhez a virágnál nagyon elegánsan elkerülte a mindenáron-legyen-valami-fekete kényszerét.

 

képek forrása: poppytalk.blogspot.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo

 

A poppytalkos linket köszönjük anyahajónak.

0 Tovább

ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐK MAGYAR TERVEZŐTŐL VOL. 1.

Itt az ideje, hogy valami sorozatot is indítsunk az inspirációk mellett, és előre szólunk, nem leszünk kevésbé szubjektívek, mint eddig. Mivel számtalan dolgot mutattunk már pl. az etsy-ről is, nem lenne igazságos, ha úgy tennénk, kis hazánkban nincs is semmi igazán bemutatásra érdemes. Csakhogy ez nem igaz. Az apróságokkal kezdünk, aztán meglátjuk, hogy hova jutunk. 

Hajgató Sára, alias Mimóza azért került a látóterünkbe, mert belefutottunk nála egy lilaakác színű cipődíszbe, amit egy manyasszonynak készített. Nekünk, akik a színes esküvői cipők nagy hívei (ez pl. ugye egy szuperkedvencünk, amit már mutattunk, mert még diy is a díszítés), igazi boldogság volt egy ilyet látni.   

kép forrása: Mimóza 

 

Ugye hogy gyönyörű? És ami tuti, hogy Sára a szivárvány összes színében, meg kicsit azon is túl otthon van. Aki a visszafogottabb rózsaszín világ kedvelője, az például választhat cipődíszt efféle színben:

kép forrása: Mimóza 

 

Téli esküvőre pedig a krémszín és bordó finom kettőse, hm?

kép forrása: Mimóza 

 

És a valami kék jegyében egy hófehér vagy ezüst színű cipőre is biztos talál nála az ember egy szívének közeli kék árnyalatot, mutatunk abból rögtön négyet: 

kép forrása: Mimóza 

 

Szóval, aki színes esküvői cipőben gondolkodik, az nézzen körbe nála, mert kevés egyszerűbb és mégis tökéletes megoldás van, hogy egy egyszerű, de kényelmes szabású bőrcipőre egy csillogós virágdísz a cipővel egyező vagy azt kiegészítő színvilágban - és gondoljátok tovább úgy, hogy ugyanez a virág megjelenik a koszorúslányok övén vagy hajpántján díszként...

(Sára készít persze a klasszikusabb vonal kedvelőinek is esküvői kiegészítőket, aki azokra vágyik, az itt nézelődjön, mi abból nem szemezgetünk, simán maradunk a fenti lilaakác cipő örök hívei:)

0 Tovább

A SZÍNES CIPŐ COOL

Szerintünk a színes menyasszonyi cipő az igazán menő, most gyorsan itt van kettő, amin épp keresztülestünk, de még mutatunk ezret idővel, de komolyan, a hosszú ruhák alól épp csak kivillanó élénk színű cipőnél nem tudtok jobban mondani.

Itt van most kettő példa a sárga színvilágban, az egyiken még kék is van, hogy legyen a menyasszonyon valami kék - a másikban pedig igazi angyal lehetsz:)

 

kép forrása: Kurt Geiger

kép forrása: adidas jeremy scott wings

0 Tovább

LEGYEN VALAMI KÉK - MONDJUK A CIPŐN

Az esküvői szokásokról is szót ejtünk majd részletesen, ugye van a szinte elmaradhatatlan"something old and something new, something borrowed and something blue", azaz legyen a menyasszonyon "valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék" témakör - hogy ez mire jó, máskor mondjuk el. Most azonban ha már benne vagyunk a cipő témakörben, akkor az elcsépelt kék szalaggal díszített vagy kék színű harisnyatartó helyett ajánlunk kék cipőket az esküvői ruhához. Vagányabb, mint a fehér cipő, az tuti, mégis a hagyományok tiszteletének eleganciája is benne van (válogatósabb rokonok figyelmét erre külön is érdemes felhívni!:).

Muszáj megint Vivienne Westwooddal kezdünk, ez esetben a Vivienne Westwood Anglomania + Melissa Lady Dragon VI nevű cuki világoskék darab fehér bojttal, hogy ne legyen unalmas a megjelenésünk.

kép forrása: melissa

 

Kate Spade Chrisette-je kényelmes, de egyben nem szokványos fazonjával és kobaltkék színével győz meg bennünket arról, hogy gondoljuk újra elképzeléseinket az esküvői cipőkről. 

kép forrása: kate spade

 

Ha a kék cipőhöz nem vagyunk elég bátrak vagy a finomabb, elegánsabb megoldásokat részesítjük előnyben, akkor válasszuk az "I Do" Wedding Shoes Rhinestone Appliqué by Mindy Weiss megoldást, amivel a kiválasztott cipő talpára kerülhet fel kékben az angolszász esküvőkön az igen helyett felhangzó I Do felirat csillogó kék kövek formájában (szerintünk kézügyesebbek, és kevésbé anglománok magyar nyelvű feliratot is varázsolhatnak ragasztható kövek segítségével a cipőjük aljára, arra figyeljenek csak, hogy ne a talp leérő részére kerüljön mindez).

kép forrása: good things wedding favors

 

És ha már kék a cipőtalpon, akkor mi lenne, ha a cipő talpa lenne világoskék, hm? Remek példa erre a Pour La Victoire Bridal and Evening Cristella 2, ahol azért az I Do felirat sem maradhatott le, csak ez esetben a kövek fehéren csillognak a világoskék alapon.

kép forrása: zappos.com

0 Tovább
«
12

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek