Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VÁZA HELYETT LEHET MÉG...

Jöttünk már ezzel, hogy bármi lehet váza, és tényleg, itt van pár további inspiráció a remek formájú gyümölcsleves palacktól a felmasnizott sörösüvegen át a szalagdíszes befőttesüvegig... (A költségoptimalizálásról nem is szólva, csak időben neki kell állni gyűjtögetni.)

kép forrása: Rock N' Roll Bride - Melinda Tualima Flowers

kép forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: oncewed - Tami

0 Tovább

BÁRMI LEHET VÁZA

Indul az év, és indulnak az esküvőszervezések lendülettel, mi is jövünk a lépésről-lépésre tanácsokkal, de addig is inspirációnak, hogy az esküvői uzsonna- vagy vacsoraasztal szinte elmaradhatatlan virágdíszeit nem csak drága egyenvázákba lehet belepakolni, hanem szinte bármilyen üvegbe, legyen az befőttes, fűszeres, cocacolás, a fém teásdobozokról nem is szólva... (Ez utóbbiaknál jótanácsunk, hogy előbb befőttesüveg, és az menjen a teásdobozba, mert a teásdobozok sajnos eresztenek.)

képek forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: jakab krisztina photo

kép forrása: Martha Stewart Weddings

0 Tovább

"AZ ÉSZ A FONTOS, NEM A HAJ"

Oké, ez azért túlzás, főleg ha esküvőről van szó, de az elszánt "növesszük meg a hajunkat az esküvőre" ellen azért mindenképpen szólnánk. Tény és való, csodaszépek az egyszerűbb és bonyolultabb fésült kontyok, az itt-ott kibomló loknik, de ha az ember lánya 364 napig amúgy rövid hajúként üzemel, akkor inkább fogja idétlenül érezni magát egy a tartás kedvéért agyonlakkozott frizurával, semmint elegánsnak. Nem szólva a hajnövesztési időszak hisztériájáról, amikor ugye sehogy sem áll az ember haja. Az esküvő közeledtével meg az ember lánya érezze magát minden egyes nap szépnek, nem pedig egy szénaboglyának, hogy a nagy napon magabiztosan állhasson az oltár vagy az anyakönyvvezető elé, hogy efféle remek közhellyel is jöjjünk.

Az alábbi képek meggyőzőek kell legyenek mindenkinek arra, hogy egy szépen beszárított rövid haj -  virágdísszel, hajpánttal vagy csak natúran - elegáns és nőies, szóval lehet, hogy mégis csak igaz az Illés együttes állítása is, hogy mi is a fontos:)

kép forrása: 100 Layer Cake


kép forrása: bettyjoy.blogspot.com


kép forrása: OncewedJoy Thigpen


kép forrása: Martha Stewart Weddings

2 Tovább

A TORTA MEG AZ ÉLŐ VIRÁG

A torta nem egyszerű kérdés, a legelegánsabbnak induló esküvők is elgyengülnek valahogy az esküvői torta ponton, ami általában a marcipánvirágok, leggyakrabban marcipánrózsák elharapózásában vagy a végtelen egysíkú, közepesen se érdekes marcipán tortacsúcsdíszekben érhetőek tetten.

Igen, tudjuk, értjük, a marcipán az valami különlegesnek gondolt dolog, de nem az. Amarcipán elcsépelt, és a marcipánból gyurmázott "szobrászremekeknek" gondolt virágok meg nem jobbak a közepes művirágoknál. Na ezzel szemben az - akár ehető, akár nem ehető - virággal díszített torta, az valami. Lehet az a dekor virágjával vagy a menyasszony csokrával harmonizáló virág, nagyon mellé nem lehet fogni vele.

Mikor legutóbb a nem emeletes torták mellett "kampányoltunk", oda is becsempésztünk egy cseresznyevirágos meg egy levendulás verziót -  de most mutatunk még párat, közte magyar cukrászatból származót is, aminek külön örültünk. Nos, ezek után milyen virágot választanál a tortádra a marcipánrózsák helyett?  

 

képek forrása: CinnamonRoll

 

kép forrása: oncewed - Leigh Miller 

 

kép forrása: oncewed - Corbin Gurkin

 

kép forrása: 100 layer cake - Jessica Claire & Jose Villa

3 Tovább

PÖTTYÖK MINDENFELÉ

Csíkos vagy pöttyös? Most nézzük a pöttyöst - találtunk cuki megoldást fátyolra (pedig nem vagyunk fátyolhívők ugyebár:), virágra, tortára (a legós torták között volt múltkor már pöttyös), gyűrűre meg úgy egyáltalán. Szeressétek ti is ezeket a hol visszafogott, hol feltűnősködő esküvői pöttyöket, mert a pöttyöknél kevés vidámabb dolog van (van egyáltalán?).

 

kép forrása: oncewedkristibonnici.com.au

 

kép forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

  

 

kép forrása: etsy.com -Harley Boy Design

 

 

 

kép forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább
«
12

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek