Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A TORTA MEG AZ ÉLŐ VIRÁG

A torta nem egyszerű kérdés, a legelegánsabbnak induló esküvők is elgyengülnek valahogy az esküvői torta ponton, ami általában a marcipánvirágok, leggyakrabban marcipánrózsák elharapózásában vagy a végtelen egysíkú, közepesen se érdekes marcipán tortacsúcsdíszekben érhetőek tetten.

Igen, tudjuk, értjük, a marcipán az valami különlegesnek gondolt dolog, de nem az. Amarcipán elcsépelt, és a marcipánból gyurmázott "szobrászremekeknek" gondolt virágok meg nem jobbak a közepes művirágoknál. Na ezzel szemben az - akár ehető, akár nem ehető - virággal díszített torta, az valami. Lehet az a dekor virágjával vagy a menyasszony csokrával harmonizáló virág, nagyon mellé nem lehet fogni vele.

Mikor legutóbb a nem emeletes torták mellett "kampányoltunk", oda is becsempésztünk egy cseresznyevirágos meg egy levendulás verziót -  de most mutatunk még párat, közte magyar cukrászatból származót is, aminek külön örültünk. Nos, ezek után milyen virágot választanál a tortádra a marcipánrózsák helyett?  

 

képek forrása: CinnamonRoll

 

kép forrása: oncewed - Leigh Miller 

 

kép forrása: oncewed - Corbin Gurkin

 

kép forrása: 100 layer cake - Jessica Claire & Jose Villa

3 Tovább

MÉG MINDIG PÖTTYÖK

pöttyök játékosságáról és vidámságáról írtunk a minap, erre szembejött még pár pöttyös, de eleganciával tüntető esküvői darab. Az ünnepélyes törtfehér színű tortát is imádjuk, de a fekete-fehér gyűrűpűrnától meg a fekete pöttyös alsó szoknyától eláll a szavunk (igen, nem kattantunk még le a feketéről, és újabbal jövünk hamarosan:) Szóval még mindig minden a pöttyök mellett szól, de muszáj lesz majd érveket keressünk a csíkoshoz is, amit azért a lenti gyűrűpárna már előre jelez, ha csak finoma is. Nektek mi a kedvenc mintátok?

 kép forrása: jakab krisztina photo 

kép forrása: the knot

 

kép forrása: www.groomsoldseparately.com ruha: www.stephaniejamescouture.com

 

 

0 Tovább

PÖTTYÖK MINDENFELÉ

Csíkos vagy pöttyös? Most nézzük a pöttyöst - találtunk cuki megoldást fátyolra (pedig nem vagyunk fátyolhívők ugyebár:), virágra, tortára (a legós torták között volt múltkor már pöttyös), gyűrűre meg úgy egyáltalán. Szeressétek ti is ezeket a hol visszafogott, hol feltűnősködő esküvői pöttyöket, mert a pöttyöknél kevés vidámabb dolog van (van egyáltalán?).

 

kép forrása: oncewedkristibonnici.com.au

 

kép forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

  

 

kép forrása: etsy.com -Harley Boy Design

 

 

 

kép forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

LEGO AZ ESKÜVŐN

Legóimádóknak vagy csak ha nincs semmi előzetes elképzelés arról, hogy mi legyen az esküvő tematikája (tényleg, erről még írunk valamikor, hogy az esküvőnek legyen tematikája!). Szóval "ültetőkártyáktól" a játékos kedvű vőlegény mandzsettagombján és tortadíszen egészen a vendégajándékig. Mi imádjuk mindet. Ti találkoztatok már ilyennel esküvőn?

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

kép forrása: Intimate Weddings - Alice Hardman

 

 

képek forrása: zakkalife.blogspot.com

 

 

képek forrása: Intimate Weddings - Caroline Tran

 

kép forrása: lapetitecoquin.blogspot.com

0 Tovább

ESKÜVŐ - TÉLEN

Rendes ember egy évvel az időpont előtt nekiáll esküvőt szervezni. Állítólag. Minden szakirodalom 9-12 hónapot mond, hogy annyi kell a felkészüléshez. Mondjuk mi ismerünk jó pár nem rendes embert (magunkat is beleértve), akik szerint nem biztos, hogy kell erre ennyi időt hagyni - de azért 3-6 hónapot érdemes, esküvőmérettől függően. Szerintünk valahol 6 hónapnál lehet az ideális időpont, ami nem túl sok, de nem is parázza túl így az egészet az ember lánya, és van lehetőség döntésekre, választásokra, újragondolásra. Ha így közelítjük meg, akkor a téli esküvő remek lehet azoknak, akik mostanság szánták rá magukat, hogy kimondják a boldogítót. Nekik szeretnénk most adni pár ötletet. És senki se jöjjön azzal, hogy télen hideg van, meg nem süt a nap, és nem lehet kertipartit adni.

Télen van egy csomó minden más, hótakaró, akár megcsillanó napfénnyel, és lélekmelegítő hangulatú dekorválasztással, csodaszép beburkolózós elegáns kabátokkal vagy műszőrme bolerókkal, sok szabad helyszínnel (ha nem a decembert találjuk ki időpontnak) és csodaszép hófehér csokrokkal - utána meg lehet utazni vmi egzotikus meleg tájra, igazi váltásként. Na, kinek volt télen esküvője? És kinek lesz a képek láttán?

 

képek forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: The Wedding Chicks 

 

kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime

 

képek forrása: The Wedding Chicks - Elin Dahlkvist Frid

 

kép forrása: www.berketexbride.com

 

kép forrása: A trendy wedding

0 Tovább
«
12

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek