Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NAGYON NEM FEHÉR MENYASSZONYI RUHA

Mutattunk már majdnem fekete menyasszonyi ruhát is, de most a a fehér és a fekete között mutatunk igen bátor és lendületes megoldásokat. Azaz ne várjon itt senki csontszín, krém vagy ekrü színben pompázó álbátor menyasszonyokat, vagy élénk színes öveket, cipőket a fehér ruhához. Itt és most - az európai és angolszász esküvői világ szempontjából mindenképpen - igazi vibráló színeket választó menyasszonyok jönnek. A türkiz lánctól pedig eláll a szavunk. Mernéd-e? 

kép forrása: 100 layer cake - www.benchristensenphoto.com

 

 

kép forrása: 100 layer cake - www.brionhopkins.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo 

 kép forrása: Rock N' Roll Bride

2 Tovább

ADJUNK-E FEKETE ÖLTÖNYT A VŐLEGÉNYRE?

Vagy fekete szmokingot? Egyik durvább ötlet, mint a másik, szerintünk. Az öltöny önmagában nem, de komolyan, fekete öltöny? Mennyi sokkal izgalmasabb dolgot el lehet képzelni. De legfőleg kell egyáltalán öltönyt adni a vőlegényre? Főleg például remek 30 fokban zajló nyári esküvőkön? Vagy egy napsütötte vénasszonyok nyarára időzített őszi esküvőn? A menyasszonnyal elnézőbbnek tűnik a többség, végül hadd válasszon személyiségéhez közel álló darabot, rövidebbet, szűkebbet, bármi, de az öltöny meg a vőlegény még a lazább öltözetű menyasszonyok mellett is egész állandó darabnak tűnik. Hogy érthető legyen, mire gondolunk öltöny helyett, mutatunk gyorsan három nyakkendős, de nem öltönyös vőlegényt.

képek forrása: Rock N' Roll Bride

4 Tovább

FEHÉR CIPŐ MEG MÉG VALAMI

A horgolt ügyek után nézzünk most a cipők irányába (majd lesz még horgolt is, meg minden lesz, csak haladjunk sorban). Ugye fehér menyasszonyi ruhához fehér cipő. Most tekintsünk el attól, hogy biztos, hogy fehér ruha a helyes kiindulás, most ez a munkahipotézisünk. És akkor elindul az őrület, hogy hozzáillő fehér cipő. Szerintünk ez a fehér cipő dolog egy tévedés (körülbelül ugyanakkora, hogy van olyan termék, hogy menyasszonyi cipő), de meghajlunk a menyasszonyok előtt, és elfogadjuk, oké, fehér cipő, de legyen ott még valami, oké?

Nézzük például Vivienne Westwood Anglomania Lady Dragon Shoes White With Heart elnevezésű fehér cipőjét, amin egy metálfényű piros szív díszeleg.

kép forrása: Vivienne Westwood

 

Aki ennél csillogósabbra vágyik, annak íme egy csillogó kövekkel kirakott, ezüstösbe hajló fehér darab a Dune Vanilla.

kép forrása: Dune

 

Aki pedig az esküvője napján se szeretne magassarkút, annak a romatikus, hatalmas halványrózsaszín virággal díszített kate spade florina-t ajánljuk, míg bevállalósabbak a Melissa Wanting + Snoopy fehér cipője mellett tegyék le a voksukat. Egy hosszú ruha alól kibukkanó happy felirat azért igencsak telitalálat, és tuti őszinte mosolyokat fakaszt a nagy napon.

kép forrása: kate spade

kép forrása: melissa

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek