Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ESKÜVŐI KUTYÁK

Az ember leghűségesebb társa. Oké, nem minden emberé, de akinek van egy afféle igazi barát kutyája, nem hagyhatja ki a jóból a négylábút. Innentől meg ízlés dolga, mi is történik a kutyával esküvő címén. A legcukibb esküvői kutyát, aki amúgy Bori névre hallgat, Kövesdi Réka fotói között leltük. Erről az esküvőről már mutattuk korábban a pöttyös tortát, így Bori kutya outfitje is indokolt.

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

Persze az öltönybe beöltöztetett kutyáktól óva intenénk, mondjuk mi a nyakkendős kisfiúktól is idegenkedünk, de ha sikerül finomabb megoldásokkal a kutyát az esküvői "design" részévé tenni, akkor azért szigorú szavunk nem lehet. Szerinted van helye a kutyának az esküvőn?

kép forrása: oncewed

képek forrása: Martha Stewart Weddings

0 Tovább

MÉG MINDIG PÖTTYÖK

pöttyök játékosságáról és vidámságáról írtunk a minap, erre szembejött még pár pöttyös, de eleganciával tüntető esküvői darab. Az ünnepélyes törtfehér színű tortát is imádjuk, de a fekete-fehér gyűrűpűrnától meg a fekete pöttyös alsó szoknyától eláll a szavunk (igen, nem kattantunk még le a feketéről, és újabbal jövünk hamarosan:) Szóval még mindig minden a pöttyök mellett szól, de muszáj lesz majd érveket keressünk a csíkoshoz is, amit azért a lenti gyűrűpárna már előre jelez, ha csak finoma is. Nektek mi a kedvenc mintátok?

 kép forrása: jakab krisztina photo 

kép forrása: the knot

 

kép forrása: www.groomsoldseparately.com ruha: www.stephaniejamescouture.com

 

 

0 Tovább

PÖTTYÖK MINDENFELÉ

Csíkos vagy pöttyös? Most nézzük a pöttyöst - találtunk cuki megoldást fátyolra (pedig nem vagyunk fátyolhívők ugyebár:), virágra, tortára (a legós torták között volt múltkor már pöttyös), gyűrűre meg úgy egyáltalán. Szeressétek ti is ezeket a hol visszafogott, hol feltűnősködő esküvői pöttyöket, mert a pöttyöknél kevés vidámabb dolog van (van egyáltalán?).

 

kép forrása: oncewedkristibonnici.com.au

 

kép forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

  

 

kép forrása: etsy.com -Harley Boy Design

 

 

 

kép forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek