Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A TORTA MEG AZ ÉLŐ VIRÁG

A torta nem egyszerű kérdés, a legelegánsabbnak induló esküvők is elgyengülnek valahogy az esküvői torta ponton, ami általában a marcipánvirágok, leggyakrabban marcipánrózsák elharapózásában vagy a végtelen egysíkú, közepesen se érdekes marcipán tortacsúcsdíszekben érhetőek tetten.

Igen, tudjuk, értjük, a marcipán az valami különlegesnek gondolt dolog, de nem az. Amarcipán elcsépelt, és a marcipánból gyurmázott "szobrászremekeknek" gondolt virágok meg nem jobbak a közepes művirágoknál. Na ezzel szemben az - akár ehető, akár nem ehető - virággal díszített torta, az valami. Lehet az a dekor virágjával vagy a menyasszony csokrával harmonizáló virág, nagyon mellé nem lehet fogni vele.

Mikor legutóbb a nem emeletes torták mellett "kampányoltunk", oda is becsempésztünk egy cseresznyevirágos meg egy levendulás verziót -  de most mutatunk még párat, közte magyar cukrászatból származót is, aminek külön örültünk. Nos, ezek után milyen virágot választanál a tortádra a marcipánrózsák helyett?  

 

képek forrása: CinnamonRoll

 

kép forrása: oncewed - Leigh Miller 

 

kép forrása: oncewed - Corbin Gurkin

 

kép forrása: 100 layer cake - Jessica Claire & Jose Villa

3 Tovább

NAGYON NEM FEHÉR MENYASSZONYI RUHA

Mutattunk már majdnem fekete menyasszonyi ruhát is, de most a a fehér és a fekete között mutatunk igen bátor és lendületes megoldásokat. Azaz ne várjon itt senki csontszín, krém vagy ekrü színben pompázó álbátor menyasszonyokat, vagy élénk színes öveket, cipőket a fehér ruhához. Itt és most - az európai és angolszász esküvői világ szempontjából mindenképpen - igazi vibráló színeket választó menyasszonyok jönnek. A türkiz lánctól pedig eláll a szavunk. Mernéd-e? 

kép forrása: 100 layer cake - www.benchristensenphoto.com

 

 

kép forrása: 100 layer cake - www.brionhopkins.com

 

képek forrása: jakab krisztina photo 

 kép forrása: Rock N' Roll Bride

2 Tovább

ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐK MAGYAR TERVEZŐTŐL VOL. 1.

Itt az ideje, hogy valami sorozatot is indítsunk az inspirációk mellett, és előre szólunk, nem leszünk kevésbé szubjektívek, mint eddig. Mivel számtalan dolgot mutattunk már pl. az etsy-ről is, nem lenne igazságos, ha úgy tennénk, kis hazánkban nincs is semmi igazán bemutatásra érdemes. Csakhogy ez nem igaz. Az apróságokkal kezdünk, aztán meglátjuk, hogy hova jutunk. 

Hajgató Sára, alias Mimóza azért került a látóterünkbe, mert belefutottunk nála egy lilaakác színű cipődíszbe, amit egy manyasszonynak készített. Nekünk, akik a színes esküvői cipők nagy hívei (ez pl. ugye egy szuperkedvencünk, amit már mutattunk, mert még diy is a díszítés), igazi boldogság volt egy ilyet látni.   

kép forrása: Mimóza 

 

Ugye hogy gyönyörű? És ami tuti, hogy Sára a szivárvány összes színében, meg kicsit azon is túl otthon van. Aki a visszafogottabb rózsaszín világ kedvelője, az például választhat cipődíszt efféle színben:

kép forrása: Mimóza 

 

Téli esküvőre pedig a krémszín és bordó finom kettőse, hm?

kép forrása: Mimóza 

 

És a valami kék jegyében egy hófehér vagy ezüst színű cipőre is biztos talál nála az ember egy szívének közeli kék árnyalatot, mutatunk abból rögtön négyet: 

kép forrása: Mimóza 

 

Szóval, aki színes esküvői cipőben gondolkodik, az nézzen körbe nála, mert kevés egyszerűbb és mégis tökéletes megoldás van, hogy egy egyszerű, de kényelmes szabású bőrcipőre egy csillogós virágdísz a cipővel egyező vagy azt kiegészítő színvilágban - és gondoljátok tovább úgy, hogy ugyanez a virág megjelenik a koszorúslányok övén vagy hajpántján díszként...

(Sára készít persze a klasszikusabb vonal kedvelőinek is esküvői kiegészítőket, aki azokra vágyik, az itt nézelődjön, mi abból nem szemezgetünk, simán maradunk a fenti lilaakác cipő örök hívei:)

0 Tovább

MENYASSZONY NADRÁGBAN

Elsőre azt mondanánk, hogy a menyasszonyi ruha az legyen ruha, vagy ruha hatású kétrészes szoknyás darab. A nadrág + esküvő összetételről idősebb hölgyek minimum második házasságkötése jut eszünkbe. Nem szép tőlünk. Ennek ellenére megmutatjuk, hogy persze valójában azért el tudunk képzelni nadrágos menyasszonyt is, ha a menyasszony nem tudja elképzelni magát még ezen a napon se szoknyában. A képeket nézegetve pedig el kell fogadjuk, nadrágban is van menyasszony, sőt.

 

kép forrása: jakab krisztina photo

 

kép forrása: Wedding Inspirasi

 

kép forrása: Elie Saab

 

 

kép forrása: Wedding Inspirasi

0 Tovább

VALAMI KÉK... VIRÁG?

A kék cipő persze egy irány, de a "valami kék" témakört nézzük, hogy virágok esetén hogy lehet becsempészni az esküvőre. Lehetne persze kék virágokból csokor formában, de most nézzük azt, amikor a kék jelzésértékű, és egy lendületesebb vagy épp légiesebb masnihasználat formájában kerül beépítésre. Alig győztük kiválogatni a kedvenceinket a számtalanból. Szerintetek melyik a legjobb? Esetleg a ti esküvői csokrotokon is volt kék masni? Szívesen közzétesszük, csak küldd el nekünk a hochzeit@freemail.hu címre (akár a fotós és a készítő nevével). Na de nézzük a felhozatalt addig is:

 

kép forrás: oncewed - Belathee

 

kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime

  

kép forrása: oncewed

 

kép forrása: Kate Murphy Photography

 

kép forrása: Martha Stewart Wedding

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek