Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

GYŰRŰ A KÉZIMUNKAKOSÁRBAN

A leendő menyasszony a kötés vagy a horgolás megszállottja? A kézimunkakosárból "kölcsönvett" fonalgombócra eléggé könnyen felrögzíthető az eljegyzési gyűrű, a válasz és az emlékezetesség pedig garantált.

kép forrása: oncewed

0 Tovább

GYŰRŰPÁRNA, VAGYIS NEM EGÉSZEN

Szerintünk nincs romantikusabb annál, mikor a vőlegény tanúja zavartan kotorász a gyűrűfelhúzás előtt a zsebében, hogy hol is vannak a jegygyűrűk, de tudjuk, a többség a kevésbé stresszes megoldásokra szavaz az amúgy is feszült pillanatban. Erre megoldás a gyűrűpárna és társai (brrr, a tálcás megoldásokról szót se ejtenénk), amely szépen elhelyezhető az asztalon, ami általában az ifjú pár és a szertartás vezetője között helyezkedik el (vagy hozhatja persze valamelyik cuki koszorúsgyerek, de az megint stressz:). A gyűrűpárnára és társaira meg lehet tenni a gyűrűket. Oké, nagyon gyakorlatias megoldás. Csak valahogy ezek a gyűrűpárnák, hát hogy is mondjuk, kissé giccsesre szoktak sikerülni. Pedig. A kerámiából készült letisztult megoldások, ahol a tálkára akár az ifjú pár neve és a dátum is felkerülhet, vagy a virágból készült verziók, szóval inkább valami effélét válasszatok, ha már.

kép forrása: Lantos Judit


kép forrása: rae dunn - etsy.com


kép forrása: Minden, ami virág... Németh Attila - Plantomime


képek forrása: project wedding

0 Tovább

ELJEGYZÉSI GYŰRŰK KARÁCSONYI LAST MINUTE-BEN

Igen tudjuk, ahogy a nyár az esküvők elsődleges időpontja, úgy a karácsony a kiemelt eljegyzési szezon. Van benne egy cinikus áthallás, hogy karácsonyi ajándéknak eljegyzési gyűrű legalább két legyet egy csapásra, de végül is be szokott válni. És eljegyzés és esküvő ügyben nem illik cinikusnak lenni. Szóval ha nem is a legelegánsabb ötlet az eljegyzés karácsonyi ajándékba, azért ne kérdőjelezzük meg az őszinteségét. Inkább mutatunk pár eljegyzési gyűrűt, amivel nehéz lenne nem sikert aratni a leendő aránál.

Persze a kiinduló kérdés, mitől lesz egy gyűrű eljegyzési, azon kívül, hogy azt mondjuk, hogy az. Az egyik legfőbb, hogy a bal kéz gyűrűsujjára kell felhúzni, hogy a nagyvilág számára egyértelmű legyen. Ezenkívül más szabály valójában nincsen, bár valami csillogós meg valami nemesfém az eljegyzési gyűrű(be)n sosem árt. 

képek forrása: Hári Ékszertervező és Készítő Műhely



képek forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

képek forrása: turtle love co.

0 Tovább

PÖTTYÖK MINDENFELÉ

Csíkos vagy pöttyös? Most nézzük a pöttyöst - találtunk cuki megoldást fátyolra (pedig nem vagyunk fátyolhívők ugyebár:), virágra, tortára (a legós torták között volt múltkor már pöttyös), gyűrűre meg úgy egyáltalán. Szeressétek ti is ezeket a hol visszafogott, hol feltűnősködő esküvői pöttyöket, mert a pöttyöknél kevés vidámabb dolog van (van egyáltalán?).

 

kép forrása: oncewedkristibonnici.com.au

 

kép forrása: Fördős Bence - design-jegygyuru.hu

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

  

 

kép forrása: etsy.com -Harley Boy Design

 

 

 

kép forrása: Martha Stewart Weddings

 

kép forrása: oncewed

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Utolsó kommentek