Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

HORGOLTAT A TORTÁRA IS

Ha már horgolt esküvői ruha, akkor maradjunk még kicsit ezen a horgolt vonalon. Persze a klasszikusnak számító emeletes torták és a tetejükön álldogáló közepesen szép marcipán menyasszony-vőlegény párocska sokak szívét melengeti, de nézzünk valami ennél eredetibbet. Többek között azért is érdemes a marcipánnál maradandóbb anyagot keresgélni, mert ha romantikus tárgyeltevők vagyunk, akkor a tortadísz elegánsabb emlék, ha nem port magába szívó marcipánból készült. 

Íme egy remek példának Jeannie tortája, tetején a horgolt galambpárral, amelyet hol máshol, mint az etsy-n szerzett be.

kép forrása: Project Wedding

 

Nem csak gerlepárt, hanem ízlésünk szerint további cukibbnál-cukibb kisállatpárt, zöldborsópárt, emberpárt vagy akár csontvázpárocskát ábrázoló horgolt tortadíszt választhatunk a crocheted+wedding+cake+topper kereséssel. Horgolni tudók pedig maguknak vagy ajándékba is próbálkozhatnak - az etsy-n felmerülőnél is testreszabottabb horgolt párokkal.

forrás: etsy - RNNan13

 

forrás: etsy - Gina91507 

 

forrás: etsy - corilynn

0 Tovább

KEEP CALM AND SAY I DO

Csak nyugi, és mondj igent! - olvasható a táblán. Ezzel a remek, vintage stílusú fotózási kellékkel kezdjük a blogot, nem véletlenül, hisz a mottónkat is innen vettük kölcsön, aki pedig beleszeretett a cuccba, az a barn owl primitives etsy boltjából rendelheti meg számtalan színben.

keep calm and say i do - fotó: barn owl primitives

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek