Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A TORTA MEG AZ ÉLŐ VIRÁG

A torta nem egyszerű kérdés, a legelegánsabbnak induló esküvők is elgyengülnek valahogy az esküvői torta ponton, ami általában a marcipánvirágok, leggyakrabban marcipánrózsák elharapózásában vagy a végtelen egysíkú, közepesen se érdekes marcipán tortacsúcsdíszekben érhetőek tetten.

Igen, tudjuk, értjük, a marcipán az valami különlegesnek gondolt dolog, de nem az. Amarcipán elcsépelt, és a marcipánból gyurmázott "szobrászremekeknek" gondolt virágok meg nem jobbak a közepes művirágoknál. Na ezzel szemben az - akár ehető, akár nem ehető - virággal díszített torta, az valami. Lehet az a dekor virágjával vagy a menyasszony csokrával harmonizáló virág, nagyon mellé nem lehet fogni vele.

Mikor legutóbb a nem emeletes torták mellett "kampányoltunk", oda is becsempésztünk egy cseresznyevirágos meg egy levendulás verziót -  de most mutatunk még párat, közte magyar cukrászatból származót is, aminek külön örültünk. Nos, ezek után milyen virágot választanál a tortádra a marcipánrózsák helyett?  

 

képek forrása: CinnamonRoll

 

kép forrása: oncewed - Leigh Miller 

 

kép forrása: oncewed - Corbin Gurkin

 

kép forrása: 100 layer cake - Jessica Claire & Jose Villa

3 Tovább

LEGO AZ ESKÜVŐN

Legóimádóknak vagy csak ha nincs semmi előzetes elképzelés arról, hogy mi legyen az esküvő tematikája (tényleg, erről még írunk valamikor, hogy az esküvőnek legyen tematikája!). Szóval "ültetőkártyáktól" a játékos kedvű vőlegény mandzsettagombján és tortadíszen egészen a vendégajándékig. Mi imádjuk mindet. Ti találkoztatok már ilyennel esküvőn?

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

kép forrása: Intimate Weddings - Alice Hardman

 

 

képek forrása: zakkalife.blogspot.com

 

 

képek forrása: Intimate Weddings - Caroline Tran

 

kép forrása: lapetitecoquin.blogspot.com

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek