Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KIHÍVÓ A MENYASSZONY

A menyasszonyi eleganciába klasszikusan azért inkább a visszafogottság illik, templomi esküvők esetén meg ez az illik ez inkább kötelező is. (Sőt, legyünk őszinték, ha már azt választottuk, tiszteljük a kapcsolódó elvárásokat is, végül is nem kötelező a templomi esküvő...)

Na de az esküvő ugye egy lehetőség a hétköznapitól való eltérésre, ami az amúgy kihívóbban öltöző hölgyek számára jelenthet még kihívóbbat vagy a bátortalanabbak számára egy lehetőséget, hogy megnézzék, milyen, amikor ők a túl szexik. Hááát nem érvelnénk mellette jó szívvel, de vannak jó barátaink, akin durván hüledezett a násznép, utólag meg be kell ismerjük, remek kis emlék, hogy kiborult a vendégsereg fele azon, hogy a menyasszony elfelejtett "szűziesen" megjelenni a saját esküvőjén.

Szóval mutatunk pár ízlésesebb darabot kihívó fronton, amelyek tán többet mutatnak egyes testrészekből, mint kellene, de nem az egyszerű legyen-nagyon-feltűnő-a-dekoltázsunk megoldással operálnak.

kép forrása: Rock N' Roll Bride

kép forrása: Ines Di Santo

kép forrása: St. Pucchi

kép forrása: Divina Sposa

2 Tovább

VALAMI CSIPKE

Nekünk a csipke inkább kicsit sok, még a kevés csipke is, de tudjuk, hogy sokak szerint nincs menyasszonyi ruha csipke nélkül. Másrészt meg mikor legyen csipke, ha nem egy esküvői ruhán. Szóval a csipkepártiaknak és persze a fanyalgók elbizonytalanítására nézzünk pár tökéletes gyanús csipkemegoldás. Legyen akár rövid vagy merész hátkivágású, vagy épp csak jelzés értékű csipkerész, a végeredmény azért mindegyik esetben menthetetlenül romantikus.

 

 ruha: Mojzes Dóra - fotó: Suhajda Emese

 

kép forrása: foxglovegowns.com

 

 

kép forrása: Kövesdi Réka fotográfia

 

 

képek forrása: Rock N' Roll Bride

 

képek forrása: twww.tecpetajaphoto.com

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

2011.09.28.

Utolsó kommentek