Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A LÁTVÁNYOS LAMPION

L, mint lufi. Színes, vidám, légies, de kifejezetten kellemetlen, mikor rossz pillanatban pukkad ki. L, mint lampion. Színes, vidám, légies, és még világítós verziók is vannak belőle. Szóval mi most a lampionokra szavazunk, a következő képek magukért beszélnek. Szinte bármilyen környezetben megállják a helyüket a hiperelegáns helyszínen éppúgy, mint a természet lágy ölén. Szóval lehet bátran lampionban gondolkodni, az esküvőre választott színeket remekül idézhetik meg a szertartás és a vacsora terepein.

képek forrása: www.bridesmagazine.co.uk

képek forrása: Project Wedding


kép forrása: Martha Stewart Weddings

Meg mutatunk három lampionos megoldást a virágom*virágom blog szerzője által stylingolt esküvőkről - csak hogy ne gondolhassa senki azt, hogy persze, de külföldi fotókon látható dolgok itthon nem megvalósíthatóak. Dehogynem, szóval előre a lampionokért!

képek forrása: virágom*virágom
(az utolsó képen látható esküvőről még több lampionos kép - éjszakai fényekkel is - itt)

0 Tovább

ADJUNK-E FEKETE ÖLTÖNYT A VŐLEGÉNYRE?

Vagy fekete szmokingot? Egyik durvább ötlet, mint a másik, szerintünk. Az öltöny önmagában nem, de komolyan, fekete öltöny? Mennyi sokkal izgalmasabb dolgot el lehet képzelni. De legfőleg kell egyáltalán öltönyt adni a vőlegényre? Főleg például remek 30 fokban zajló nyári esküvőkön? Vagy egy napsütötte vénasszonyok nyarára időzített őszi esküvőn? A menyasszonnyal elnézőbbnek tűnik a többség, végül hadd válasszon személyiségéhez közel álló darabot, rövidebbet, szűkebbet, bármi, de az öltöny meg a vőlegény még a lazább öltözetű menyasszonyok mellett is egész állandó darabnak tűnik. Hogy érthető legyen, mire gondolunk öltöny helyett, mutatunk gyorsan három nyakkendős, de nem öltönyös vőlegényt.

képek forrása: Rock N' Roll Bride

4 Tovább

HORGOLT ESKÜVŐI RUHA? NA NE MÁR...

Őszi-téli esküvő stílusos és elegáns darabja lehet ez a zöld alsóruhás fehér horgolt darab, amit a képen látható modell magának készített el a nagy napra. A nagy csipkeminta ellenére az összhatás kicsit sem nagymamás. Aki valami nem mindennapit szeretne, esetleg gondolkodjon el egy horgolt tematikájú esküvőn, de azonnal.

képek forrása: 100LayerCake

 

További részletek és leírás itt, érdemes odafigyelni arra az apróságra, hogy a vendég hölgyek öltözetében finoman megjelenik a zöld szín, míg a csokor pedig a vintage klipszfülbevalóval díszített cipő színével harmonizál.

tnx anyahajónak a forrást

0 Tovább

esküvő - vagányabban

blogavatar

csak nyugi, és mondj igent!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek